Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали ще я вдигна на колелата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дали ще я вдигна на колелата?

Харесах си една оджасана 155.Симптомите са скапан десен носач, поумачкана предница ,която ще оскверня с различни елементи от историята на марката
    Оттам нататък имаме скъсана кормилна рейка.Целта на темата е да ми се обясни какво друго да чакам.Чета форума от много месеци,тъй като добър приятел си взе изключително докарана 156 и змията ме омота.
    Колата е 155 1.7 8 клапана.Заслужава ли си да я реконструирзаме, модифицираме и т.н.Ако я взема колата ще е един от проектите във форума известно време докато не й направим файслифтинг.
    Опишете ми просто основното при омачкана 155.Монтьорът е мой човек и пари за работа няма да се охарча ,въпреки че е един от най-добрите с тази марка
    БаС,Мечо Бас

ми тука боб не можем да хвърлим еи така без знимки и др
    но успех с колата
    иначе що годе читава е около 3000-3500лв
    така че си направи сметката
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

не се занимавай с глупости
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе ако я вземе за 500 лева и налее още 1000 за части- не виждам какъв е проблема. Носачите са от 45 до 150 лева, кормилна рейка 2-нд хенд едва ли ще е повече. Труда безплатен Ама с този малкият двигател не е кеф.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Абе ако я вземе за 500 лева и налее още 1000 за части- не виждам какъв е проблема. Носачите са от 45 до 150 лева, кормилна рейка 2-нд хенд едва ли ще е повече. Труда безплатен Ама с този малкият двигател не е кеф.
          хаха
          500 лв
          а и както сам се сети 1.7 не си струва
          да беше в6 иди дойде
          предвид че читава 155 може да се земе за ~3к (особено ако продавачът е много на зор )
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ами само тази ми изпада за момента.Тия с по-стабилните двигатели си заслужават ремонта и не се продават чукнати и за без пари.
            Двигателчето е 115 коня по начало,а от достатъчно много време чета форума и знам за леко подобрение към кой да се обърна.
            И на мен много ми се искаше да е 6 цилиндровата ама няма майстора...
            Важното за мен е като начало да е Алфичка ,а пък после като се поопарича ще продължа традицията с нещо по-стабилно.
            Ако купето найстина стане толкова красиво,колкото си мисля,няма да е проблем да подменим мотора с по-обемист.
            Моето монтьорче смята ,че колата е класически удар в бордюр.
            Дясната гума се удря под ъгъл,носачът поема и кормилната рейка се чупи от натоварването.Разбрах че и предната дясна греда била пострадала,но пък имайки впредвид ниската цена,това си остава най-добрата бухалясана 155 ,която открих в последните няколко седмици.
            Благодаря на всички за розавия поглед към съдбата на колата
            БаС,Мечо Бас

Comment

За какви пари ти я предлагат, ако не е тайна ?
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами като за 600 лева не е зле май от страна на поражения
                БаС,Мечо Бас

Comment

Ами за 600 лева си е сделка според мен, що годе нормален носач е примерно 70 кинта ( фиорела) без отстъпки, за рейка нова цената ще е убииствана- там варианта е на старо.

Виж тук, Бат Еньо продава една такава на части:

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=11459

Мисля че можете да се разберете за почти всичко което ти трябва.
                  Успех

Comment

обайдаи ми се за чаркове, имам една за части , не знам що не сам иапуснал още, ше помагам!
                    Hell Yeah!

Comment

Според мен става. На мен челен бордюр ми излезе 600-650 лв с труд (пр. мост, десни - носач и шенкел) + съсипани летНи джанти, които тия нощи някой ми е дигнал от мазето . Ама понеже имаш и рейка, + че си писал и, че е понамачкана (т.е. тенекиджия) не знам. Мисля, че все пак над 2 к няма да стъпи и си струва.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Working...
                      X